Puh. 020 730 1630

Banderollit ja
mainoslakanat

Previous slide
Next slide

Banderollit ja mainoslakanat jokaiseen tarpeeseen

Print Worldistä saat mainoslakanat (mainosbanderollit, bannerit) toiveidesi mukaan. Teemme kaikki banderollit mittatilaustyönä tarvitsemallasi mitoituksella, materiaalilla ja jälkikäsittelyllä käyttökohteeseen sopivaksi. Meillä on runsas valikoima eri materiaaleja sekä sisä- että ulkotiloihin. Erilaiset jälkikäsittelyvaihtoehdot takaavat

kiinnitettävyyden kaikkiin kohteisiin. Banderollin hinta määräytyy materiaalin, koon ja jälkikäsittelyn perusteella.

Halutessanne tulemme myös asentamaan mainoslakanan. Meiltä saat tarvittaessa myös erilaiset banderollitelineet, kehykset ja raamit.

Vahvan tuotantokapasiteettimme ansiosta pystymme nopeisiin toimituksiin. Tutustu monipuoliseen mainosbanderollien valikoimaamme ja ota yhteyttä!

Banderolli – Frontlit (PVC umpivinyyli)

Mainoslakana ulko- ja sisäkäyttöön. Tämä mainosbanderolli sopii mainiosti esim. suuriin ulkoseinäpintoihin ja on myös yksi edullisimpia materiaaleja suuriin mainospintoihin. Frontlit (umpivinyyli) banderolli on kestävä ja puhdistettava. Erittäin kirkkaat värit. Tämän banderollin koko on vapaasti määriteltävissä, koska se kootaan paloista hitsaamalla yhteen. Banderollin hinta määräytyy koon mukaan.

Saatavana myös paloluokiteltuna (B1).

Reunoissa purjerenkaat, kujat, kederit jne.
Rullan leveydet: 3,2m / 4,2m / 5m
Paino: 430g/m²
Banderollia suositellaan kuljetettavaksi/säilytettäväksi rullalla > helpompi asennuksessa kiristää suoraksi.

Mainoslakana – Decotex (Kangasbanderolli)

Decotex mainoslakana on 210 g/m² paksumpaa polyesterikangasta. Käytetään ulkona ja sisätiloissa ja erilaisissa mainosrakenteissa. Erityiset kangasvärit jäävät kankaaseen kirkkaasti ja selvästi. Painettu kangasbanderolli ei juurikaan päästä valoa lävitse ja tämä puolestaan takaa värien syvyyden.

Kaikki decotex banderollit viimeistellään välitöntä asennusta varten – banderollin reunat käännetty, ommeltu läpi, tarvittaessa vahvistettu polyesterinauhalla tai kedarilla, reunat rei’itetty, tunneloitu tai tarranauhoitettuja. Helposti puhdistettava (pestävä). Kankaalla on paloturvallisuustodistus B1.

Paino: >210 g/m²

Mainosbanderolli – Kaiuttimien eteen

Suurissa ulkoilmakonserteissa paras paikka mainostukseen on kaiuttimien etupinta ja etupintaan asennettava mainosbanderolli.  Tähän tarkoitukseen soveltuu erinomaisesti digitaalisesti painettu banderolli (verkkobanderolli). Kankaassa on pieniä reikiä ja sen erikoisuutena on, että sateella vesipisarat eivät jää kankaaseen eivätkä näin vaikuta äänen laatuun. Erityiset kangasvärit kiinnittyvät kankaaseen kirkkaasti ja selvästi.

Kaikki kangasbanderollit viimeistellään välitöntä asennusta varten – banderollin reunat käännetty taakse, ommeltu läpi, tarvittaessa vahvistettu polyesterinauhalla tai kedarilla, reunat rei’itetty tai tunneloitu.

Kankaalla on paloturvallisuustodistus B1.

Banderolli – Mesh (PVC verkkovinyyli)

Suuret ja erittäin suuret mainoslakanat ulkomainontaan. Mainos­banderolli esim. koko talon kattaviin julkisivupintoihin. Mesh (verkkovinyyli) banderollin kangas on tuulen läpäisevä ja  kevyempi kuin umpivinyyli banderolli. Tämän mainoslakanan koko on vapaasti määriteltävissä, koska se kootaan paloista hitsaamalla yhteen. Banderollin hinta määräytyy koon mukaan.

Reunoissa purjerenkaat, kujat, kederit jne.

Saatavana myös paloluokiteltuna (B1).
Rullan leveydet: 3,2m / 5m
Paino: 380g/m²

Banderolli – Backlit (PVC valomainosvinyyli)

Mainoslakana suurten valomainoskoteloiden etupintoihin. Banderollin saa yksi- tai kaksipuoleisena. Tämä mainosbanderolli on säänkestävä, eli sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön. Backlit (valomainosvinyyli) banderolli hajottaa valon tasaisesti. Edullisempi vaihtoehto kuin perinteiset teipatut valokoteloiden pinnat. Banderollin hinta määräytyy koon mukaan.

Saatavana myös paloluokiteltuna (B1).

Banderollin reunoissa purjerenkaat, kujat, kederit jne.

Rullan leveydet: 3,2m / 5m
Paino: 480g/m²
Banderollia suositellaan kuljetettavaksi/säilytettäväksi rullalla > helpompi asennuksessa kiristää suoraksi.

Banderolli – Blockout (PVC)

Mainoslakana sisä- ja ulkokäyttöön. Blockout mainosbanderolliin on mahdollista tulostaa molemmille puolille kangasta. Tulostus ei näy toiselle puolelle, eri puolille painettavat kuvapinnat voivat olla siis erilaisia. Toteutettavissa esim. 2-puoleinen roikkuva banderolli. Blockout banderollin materiaali on puhdistettava ja erittäin kestävä. Materiaali ei päästä myöskään valoa lävitseen.

Reunoilla purjerenkaat, kujat, kederit jne.

Saatavana myös paloluokiteltuna (B1).

Rullan leveys: 3,2m
Paino: 500g/m²
Banderollia suositellaan kuljetettavaksi/säilytettäväksi rullalla > helpompi asennuksessa kiristää suoraksi.

Banderolli – Airtex Magic FR (PVC)

Mainoslakana ulko- ja sisäkäyttöön.  Magic FR banderollia käytetään pääsääntöisesti sisätiloissa. Tämä mainosbanderolli sopii moneen tarkoitukseen esim. suuret mainospinnat, messut, studiot, kaupat ja erilaiset telineet. Magic FR banderollin kangas on kevyempi kun umpivinyyli. Tämän banderollin koko on vapaasti määriteltävissä, koska se kootaan paloista hitsaamalla yhteen. Banderollin hinta määräytyy koon mukaan.

Reunoissa purjerenkaat, kujat, kederit jne.

Tuote on paloluokiteltu (B1).

Rullan leveydet: 3,2m
Paino: 320g/m²
Banderollia suositellaan kuljetettavaksi/säilytettäväksi rullalla > helpompi asennuksessa kiristää suoraksi.

Kangasbanderolli – Satiini

Satiini eli taidesilkki (kiiltävä polyesterikangas) banderolli. Käytetään sisätiloissa. Erityiset kangasvärit jäävät kankaaseen erityisen kirkkaasti ja selvästi.

Kaikki satiini kangasbanderollit viimeistellään välitöntä asennusta varten – banderollin reunat käännetty, ommeltu läpi, tarvittaessa vahvistettu polyesterinauhalla tai kedarilla, reunat rei’itetty, tunneloitu tai tarranauhoitettu. Kankaalla on paloturvallisuustodistus B1.

Rullan leveys: 1,5m
Paino: 120 g/m²

Kangasbanderolli – Non-Woven Stitch

Kierrätetystä materiaalista valmistettu Non-Woven Stitch kuitukangas sopii niin sisä- kuin ulkotiloihin. Huopamaisessa Non-Woven Stitchissä on tarkka painojälki, ja väreissä on hyvä kontrasti.

Kaikki Non-Woven Stitch banderollit viimeistellään välitöntä asennusta varten – banderollin reunat ovat käännetty ja ommeltu läpi, sekä vahvistetaan käyttötavan mukaan polyesterinauhalla tai kedarilla, rei’itetään, tunneloidaan tai tarranauhoitetetaan.

Paino: >130 g/m²

Mainoslakanat eri materiaalivaihtoehdoilla

Pystymme tulostamaan mainoslakanat kaiken kokoisina. Alle 5 metriä leveät vinyylit ja 3 metriä leveät kankaat saa tehtyä saumattomasti yhdestä palasta.

Mainosbanderollista pystytään tekemään niin suuri kuin tarvitaan. Suuremmat joko muovihitsataan (PVC-materiaalit) tai ommellaan (polyesterikankaat) useammasta palasta. Mainoslakanalla ei siis ole leveys- tai korkeusrajaa. Toimitamme banderolleille myös sopivat raamit tarpeesi mukaan.

Yleisimmin käytettyjä banderollimateriaaleja:

  • PVCreikävinyyli eli verkkovinyyli (PVC-Mesh)
  • Umpivinyyli (esim. PVC Frontlit)
  • Polyesterikangas (esim. Decotex tai Flag-lippukangas)
  • PVC ja polyesteri (esim. Samba tai PVC Backlit taustavalaistuihin pintoihin, kuten valokaappeihin)
  • Valoa läpäisemätön kangas (BlockOut Black Back textile ja PVC Block Out kohteisiin, joissa kangas ei saa päästää valoa läpi )

 

Monipuolisia käyttökohteita ja laadukasta, ammattitason tulostusjälkeä

Mainoslakanoitamme voidaan käyttää lähes missä tahansa, esimerkiksi rakennusten seinissä, työmaa-aidoissa, festivaaleilla, erilaisissa telineissä tien vierustoilla ja pelloilla. Banderolleja käytetään paljon myös sisätiloissa tauluina, seinälakanoina, tilan erottimina ja taustakankaina esimerkiksi messuilla, myymälöissä sekä julkisissa tiloissa.

Ulkokäytössä on PVC-banderolli on käytetyin kestävyytensä ja kustannustehokkuutensa ansiosta. Sille on saatavilla myös kierrätetystä polyesterikuidusta valmistettu, ympäristöystävällisempi vaihtoehto NonWoven Stitch. Sisäkäytössä erilaiset kangasbanderollit ovat suositumpia korkeatasoisen tulostusjäljen ja rypyttömän, hyvin laskeutuvan pinnan ansiosta.

Useat banderollikankaat ovat paloluokiteltuja ja käyvät siksi kohteisiin, joissa vaaditaan palosuojausta, esimerkiksi messuille ja julkisiin tiloihin.

Me autamme oikean materiaalin valinnassa

Asiantuntijamme auttavat mielellään oikeissa materiaalivalinnoissa ja kiinnitysratkaisuissa. Ota yhteyttä ja kerro, millaiseen kohteeseen tarvitset mainosbanderollia, niin tarjoamme sinulle sopivaa vaihtoehtoa.

Ota yhteyttä