Puh. 020 730 1630

Banderollitelineet

Previous slide
Next slide

Banderollitelineet sisä- ja ulkotiloihin.

Banderollitelineet ja banderollit haluamiesi mittojen mukaan. Meiltä löydät banderollitelineet sisä- ja ulkotiloihin. Tyylikkäitä, helppokäyttöisiä vinssillä toimivia telineitä, kuin myös perinteisiä trussitelineitä. Banderollitelineiden hinta määräytyy koon ja mallin mukaan. Tutustu banderolliteline valikoimaamme tarkemmin ja ota yhteyttä!

Premium

Alumiininen ulkomainosteline tyylikkäällä ja yksinkertaisella muotoilulla. Valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista mittatilaustyönä halutun kokoisena. Sisäänrakennettujen ohjainten ja vinssin ansiosta banderollien vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa.

Trussi

Perinteinen alumiininen trussiteline ulkomainontaan. Erittäin kestävä ja helppokäyttöinen. Saatavana vinssillä ja ilman. Vinssattavassa versiossa banderollien vaihto on helppoa ja nopeaa. Vinssitön versio pitkäaikaiseen ulkomainontaan.

Vision

Erittäin näyttävä alumiiniraami pitkäaikaiseen ulko- ja sisämainontaan. Profiilit valmistetaan halutun mittaisina ja ne on mahdollista tilata valmiiksi maalattuina toivotulla sävyllä. Mukana tulevien erikoiskiinnikkeiden ansiosta banderollit saadaan pingotettua erittäin kireälle.

Basic

Yksinkertainen ja edullinen alumiiniraami pitkäaikaiseen ulko- ja sisämainontaan. Profiilit valmistetaan halutun mittaisina, jolloin saadaan täydellinen pingotus kaiken kokoisille banderolleille. Mukana tulevat seinäkiinnikkeet asennetaan piiloon raamin taakse.

Sisäraamit

Alumiiniset kangasraamit sisätiloihin. Saatavana kaksipuolisena roikotettavan versiona sekä yksipuoleisina seinäraamina. Kaksipuoleiset raamit soveltuvat loistavasti myös käytäväopasteiksi. Kankaaseen ommeltavien silikoninauhojen ansiosta kankaiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa. Raamit valmistetaan halutun kokoisina ja myös erittäin suuret toteutukset ovat mahdollisia.

Archiprint

Mainospinta / somistejulkisivuratkaisu suurille ja erittäin suurille pinnoille. Näkymättömiin jäävän alumiinisen tukirakenteen ja kiristysjärjestelmän ansiosta jopa koko julkisivun peittäminen saumattomasti on mahdollista. Painetuilla julkisivuilla luodaan moderni ja ainutlaatuinen ilme rakennuksiin.

Ota yhteyttä