Puh. 020 730 1630

Mainosteipit ja tarrat

Previous slide
Next slide

Tulostamme ja toimitamme mainosteipit aina pienestä tarrasta isoihin seinä- ja ikkunateippauksiin asti. Aina laadukas tulostusjälki ja nopeat toimitukset. 

Valikoimastamme löydät tarrat ja mainosteipit moniin käyttökohteisiin ja -tarkoituksiin: lyhytaikaisia ja pitkään kestäviä, muotoonleikattuja sekä täysin peittäviä. 

Meiltä saat myös ikkunateippaukset esimerkiksi One way vision -ominaisuudella, joka mahdollistaa ikkunan peittämisen, mutta ei estä näkyvyyttä sisältä ulospäin. 

Pitkäaikaiseen ulkokäyttöön tulevat ja mekaaniselle kulutukselle alttiit tarrat toimitamme laminoituna.

Lattiatarrat – Kestäviä ja tarkkatulosteisia

Lattiatarrat herättävät asiakkaittesi huomion tehokkaasti. Lattiatarra on kestävä ja tarkkatulosteinen katseenvangitsija, joka on helppo liimata minne tahansa sileälle alustalle. Lattiatarrat saat haluamallasi tulosteella, muodolla ja mitoilla. Ne pysyvät paikoillaan ja kestävät alustoilla, joilla kävellään runsaasti.

 

Lattiatarran lyömättömät ominaisuudet

Print World valmistaa tarpeesi mukaiset, kestävät ja tarkkatulosteiset lattiatarrat haluamasi kokoisina ja muotoisina.

Kaikissa lattiatarroissamme on paksu pintalaminointi, joka ehkäisee tehokkaasti liukastumista. Laminoinnin ansiosta lattiatarra myös kestää kovaa kulutusta vilkkaimmillakin kulkureiteillä. Tarra ei säikähdä myöskään lattian puhdistusta, sillä se on vedenkestävä.

Lattiatarra on monikäyttöinen myös muilla pinnoilla. Vahvan laminaatin ansiosta tarra on kestävä ja helppo liimata. Se myös irtoaa normaalitarroja helpommin. Lattiatarroilla on pinnoitettu mm. tapahtumien pöytälevyjä, sillä paksu laminaatti kestää kovaakin kulutusta ja toistuvaa puhdistusta.

Lattiatarra on edullinen ja näyttävä tapa tuoda kampanja esille. Sen avulla informoit tehokkaasti myymälöissä esimerkiksi turvaväleistä tai kampanjatarjouksista. Lattiatarra on mahdollista tehdä yksittäisenä tarrana tai usean tarran kokonaisuuksina, kuten lattiaopasteet.

Lattiatarra voidaan leikata haluttuun muotoon ja kokoon ja koska tarravuotia voidaan kätevästi myös yhdistää, sillä voidaan päällystää myös suuria aloja. Tarrat on mahdollista tehdä joko pysyvällä tai kevytliimaisella pohjakalvolla ja niihin painettava jälki on erittäin tarkka.

Lattiatarra on kestävä vaihtoehto ja ehkäisee liukastumista, sillä siinä on vahva liukastumisenestolaminaatti.

Tarvitsitpa lattiatarraa esimerkiksi mainontaan, huomio- tai varoitusteippaukseen, meiltä saat aina tarkoitukseesi sopivan.

 

Ikkunateippaukset ja mainosteipit ammattilaisen asentamana

Tarjoamme myös tarrakalvojen asennustyöt. Ikkunatarrojen siisti asentaminen vaatii paikan päälle ammattilaisteipparin. Meidän kauttamme saat tilattua mainosteipit haluamallasi tulosteella sekä ikkunateippaukset asennettuna avaimet käteen -palveluna.

Laatu, hyvä asiakaspalvelu ja nopeat reagointiajat ovat palvelumme ydin. Autamme mielellämme oikeiden tuotteiden ja materiaalien valinnassa. Meidän kauttamme saat myös mainoskyltit ja opasteet!

 

Mainostarrat ja etiketit

Valikoimastamme löydät korkealaatuiset mainostarrat ja etiketit monenlaiseen käyttökohteeseen ja tarkoitukseen. Lyhytkestoisiin kampanjoihin voit valita edulliset perustarrat pysyvällä tai helpommin irrotettavalla liimalla. Pitkäaikaiseen käyttöön löydät Print Worldista laadukkaat, kutistumattomat ja kestävät mainostarrat kevyemmin liimautuvasta supervahvasti kiinnittyvään.

Toimitamme mainostarrat ja teipit laminoinnilla tai ilman. Suosittelemme laminaattia kaikkeen pitkäkestoiseen käyttöön ja lyhytaikaisessakin käytössä sellaisiin kohteisiin, jotka joutuvat alttiiksi kosketukselle, puhdistukselle tai kohteisiin, jotka ovat ulkona.

 

Mainostarran näppäriä ominaisuuksia

Mainostarroja on saatavilla eri käyttökohteisiin. Voit tilata tarramateriaalit tarpeen mukaan ohuesta, valoa läpäisevästä tarrasta aina täysin peittävään Block Out -teippiin. Meiltä saat myös läpinäkyvät Transparent-tarrat sekä irtokirjaintarrat, joissa on asentamista helpottava asennuskalvo.

Onko tarroja kaipaava pinta haastava, kuten esimerkiksi betoni? Meiltä löytyy erikoistarrat myös vaikeasti kiinnitettäville pinnoille.

Jos et halua napakkaa liimapintaa esimerkiksi myymäläkampanjoihin, meiltä saat myös kevytliimaiset, uudelleenkiinnitettävät pisteliimatarrat sekä kokonaan liimattomat tarrat staattisella tai imukuppitekniikkaan perustuvalla kiinnityksellä.

Tarvitsetko kaksipuoleista tarraa? Meiltä löytyy valikoima kaksipuoleisia tarraratkaisuja. Kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme!

Liittyykö tarratarpeesi heijastamiseen tai huomion herättämiseen? Tarjoamme valikoiman omalla printillä painettuja, heijastavia mainostarroja.

Saat kaikki mainostarrat ja teipit aina haluamiisi mittoihin ja muotoihin leikattuina. Voit valita tarroja joko yksittäin tai asemoituna arkeille tai rulliin (esimerkiksi etikettitarrat). Etikettitarroissa voit valita muovi- tai paperivaihtoehdoistamme. Lisäksi valittavanasi on erilaisia liimapintoja aina käyttötarkoituksen mukaan, esim. Sticky-liima pakastetuotteisiin tai muihin elintarvikepakkauksiin, erilaisia hylsykokoja ja kelaussuuntia sekä tarrat vaihtuvalla koodilla tai numerosarjalla.

Ota yhteyttä