Puh. 020 730 1630

Point of sale

Previous slide
Next slide

Meiltä saat myymälämateriaalit omalla painatuksella

 Valikoimassa mm. lattiatarrat, lippusiimat, viirinauhat, lavanauhat, hyllypuhujat, julisteet myymälöihin, mainosjulisteet, blueback julisteet ulkotiloihin ja hälyhuput. 

Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja ota yhteyttä!

Viirinauha ja lippusiima painatuksella

Viirinauhat ja lippusiimat omalla painatuksella, haluamasi muotoisena ja mitoilla erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Paperiviirit sopivat parhaiten sisäkäyttöön ja ovat erityisesti isoissa erissä kustannustehokkaat.
Pienet määrät ja pitkäikäiset, ulkokäyttöä kestävät siimat muovikankaisilla lipuilla.

Julisteet myymälöihin

Näyttävät julisteet pöytäpostereista suurtauluihin. Yksittäiskappaleista suuriin painoksiin. Paperivaihtoehdot käyttötarkoituksen mukaan.

Hyllypuhujat herättävät huomion

Hyllypuhuja, toiselta nimitykseltään hyllyvippa tai wobbler, on pieni, mutta tehokas keino saada myymälässä asioivan asiakkaan huomio. Sen avulla annat lisätietoa tuotteesta esimerkiksi myyntihyllyn reunassa. 

Hyllypuhujan ominaisuuksia

Hyllypuhujat saat aina haluamasi muotoisina ja kokoisina. Ne voivat olla joko vippajalan avulla hyllyn ulkopuolella heiluvia tai hyllyn reunalistaan kiinnitettäviä hintalappukaulureita.

Heiluviin hyllypuhujiin on saatavilla erilaisia vippajalkoja sekä kaksipuolinen teippi, joka kiinnittää hyllypuhujan myös ilman reunalistaa olevaan hyllyyn. Sen avulla hyllyppuhujan voi halutessaan kiinnittää myös muihin pystypintoihin.

Yleisimmät hyllypuhujan materiaalit ovat PP-muovi, kartonki tai PVC-muovi. Polypropeeni on PVC:tä vähemmän ympäristöä kuormittavaa.

Hyllypuhuja on helppo, edullinen ja tehokas keino korostaa haluttua tuotetta hyllyssä. Sen avulla kerrot asiakkaillesi esimerkiksi alkaneesta tarjouksesta tai teet näyttävän noston uutuudesta (“Tästä ilmoitimme!”).

Erikoisuutena saat meiltä myös kolmiulotteiset hyllypuhujat. Niissä painetun kartonki- tai muoviarkin tilalla on muotoonvalettu 3D-puhuja. 3D-suunnittelun ja muotin vaativampien alkuvalmistelujen vuoksi kolmiulotteisia hyllypuhujia valmistetaan vain suurissa erissä.

Hyllypuhujien avulla viestit tehokkaasti

Nimensä mukaisesti hyllypuhujan tarkoitus on puhutella hyllyjä tutkiskelevaa asiakasta. Sen vuoksi kannattaa käyttää hetki hyllypuhujan välittämän viestin suunnitteluun. Vaikka viesti on lyhyt, on se sitäkin tehokkaampi.

Hyllypuhuja yleensä auttaa asiakasta ostopäätöksen tekemisessä, vaikkei asiakas ajattele kiinnittävänsä huomiota siihen. Hyllypuhujien avulla saa näppärästi edistettyä tuote- ja kampanjaviestintää. Luonnollisesti ne myös lisäävät tuotteiden näkyvyyttä hyllyssä.

Tilaa nyt tyylikkäät ja kestävät hyllypuhujat meiltä! Toimitamme tilauksenne nopeasti, digipainettavat määrät jopa muutamassa päivässä. Autamme mielellämme myös hyllypuhujien suunnittelussa. Meiltä saat kaiken mainonnan materiaalin toiveidesi ja yrityksesi ilmeen mukaisina.

Hälyhuppu ja pop-up pylväs

Näyttävät ja kestävät hälyportin huput sekä Pop-up -pylväät. Hälyhuppu luo kustannustehokasta mainospintaa heti myymälän ovelle! Pop-up pylväät saatavana automaattisella kuminauha-pullistinsysteemillä tai myös häluhupuksi käyvänä Multi-pop-upina taitettavalla pahvituella.
 

Lavanauha painatuksella

Lavanauhat eri käyttötarkoituksiin. Isommat määrät fleksopainettuna kierrätysaaltokartongille. Painomahdollisuus sekä sileälle että aaltopuolelle. Pienemmät määrät digipainettuna 200 g miniaaltokartongille. Painomahdollisuus sekä sileälle että aaltopuolelle. Myös erikoisratkaisut käyttötarpeen mukaan, esim. kosteuden kestävät lavanauhat ja -huput.

Lattiatarrat – Kestäviä ja tarkkatulosteisia

Lattiatarrat herättävät asiakkaittesi huomion tehokkaasti. Lattiatarra on kestävä ja tarkkatulosteinen katseenvangitsija, joka on helppo liimata minne tahansa sileälle alustalle. Lattiatarrat saat haluamallasi tulosteella, muodolla ja mitoilla. Ne pysyvät paikoillaan ja kestävät alustoilla, joilla kävellään runsaasti.

Lattiatarran lyömättömät ominaisuudet

Print World valmistaa tarpeesi mukaiset, kestävät ja tarkkatulosteiset lattiatarrat haluamasi kokoisina ja muotoisina.

Kaikissa lattiatarroissamme on paksu pintalaminointi, joka ehkäisee tehokkaasti liukastumista. Laminoinnin ansiosta lattiatarra myös kestää kovaa kulutusta vilkkaimmillakin kulkureiteillä. Tarra ei säikähdä myöskään lattian puhdistusta, sillä se on vedenkestävä.

Lattiatarra on monikäyttöinen myös muilla pinnoilla. Vahvan laminaatin ansiosta tarra on kestävä ja helppo liimata. Se myös irtoaa normaalitarroja helpommin. Lattiatarroilla on pinnoitettu mm. tapahtumien pöytälevyjä, sillä paksu laminaatti kestää kovaakin kulutusta ja toistuvaa puhdistusta.

Lattiatarra on edullinen ja näyttävä tapa tuoda kampanja esille. Sen avulla informoit tehokkaasti myymälöissä esimerkiksi turvaväleistä tai kampanjatarjouksista. Lattiatarra on mahdollista tehdä yksittäisenä tarrana tai usean tarran kokonaisuuksina, kuten lattiaopasteet.

Lattiatarra voidaan leikata haluttuun muotoon ja kokoon ja koska tarravuotia voidaan kätevästi myös yhdistää, sillä voidaan päällystää myös suuria aloja. Tarrat on mahdollista tehdä joko pysyvällä tai kevytliimaisella pohjakalvolla ja niihin painettava jälki on erittäin tarkka.

Lattiatarra on kestävä vaihtoehto ja ehkäisee liukastumista, sillä siinä on vahva liukastumisenestolaminaatti.

Tarvitsitpa lattiatarraa esimerkiksi mainontaan, huomio- tai varoitusteippaukseen, meiltä saat aina tarkoitukseesi sopivan.

Ota yhteyttä