Printworld

Mainostarrat ja etiketit

Mainostarrat ja etiketit

Valikoimastamme löydät korkealaatuiset mainostarrat ja etiketit monenlaiseen käyttökohteeseen ja tarkoitukseen. Lyhytkestoisiin kampanjoihin voit valita edulliset perustarrat pysyvällä tai helpommin irrotettavalla liimalla. Pitkäaikaiseen käyttöön löydät Print Worldista laadukkaat, kutistumattomat ja kestävät mainostarrat kevyemmin liimautuvasta supervahvasti kiinnittyvään. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimitamme mainostarrat ja teipit laminoinnilla tai ilman. Suosittelemme laminaattia kaikkeen pitkäkestoiseen käyttöön ja lyhytaikaisessakin käytössä sellaisiin kohteisiin, jotka joutuvat alttiiksi kosketukselle, puhdistukselle tai kohteisiin, jotka ovat ulkona.

Mainostarran näppäriä ominaisuuksia

Mainostarroja on saatavilla eri käyttökohteisiin. Voit tilata tarramateriaalit tarpeen mukaan ohuesta, valoa läpäisevästä tarrasta aina täysin peittävään Block Out -teippiin. Meiltä saat myös läpinäkyvät Transparent-tarrat sekä irtokirjaintarrat, joissa on asentamista helpottava asennuskalvo. 

Onko tarroja kaipaava pinta haastava, kuten esimerkiksi betoni? Meiltä löytyy erikoistarrat myös vaikeasti kiinnitettäville pinnoille. 

Jos et halua napakkaa liimapintaa esimerkiksi myymäläkampanjoihin, meiltä saat myös kevytliimaiset, uudelleenkiinnitettävät pisteliimatarrat sekä kokonaan liimattomat tarrat staattisella tai imukuppitekniikkaan perustuvalla kiinnityksellä. 

Tarvitsetko kaksipuoleista tarraa? Meiltä löytyy valikoima kaksipuoleisia tarraratkaisuja. Kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme!

Liittyykö tarratarpeesi heijastamiseen tai huomion herättämiseen? Tarjoamme valikoiman omalla printillä painettuja, heijastavia mainostarroja.

Saat kaikki mainostarrat ja teipit aina haluamiisi mittoihin ja muotoihin leikattuina. Voit valita tarroja joko yksittäin tai asemoituna arkeille tai rulliin (esimerkiksi etikettitarrat). Etikettitarroissa voit valita muovi- tai paperivaihtoehdoistamme. Lisäksi valittavanasi on erilaisia liimapintoja aina käyttötarkoituksen mukaan, esim. Sticky-liima pakastetuotteisiin tai muihin elintarvikepakkauksiin, erilaisia hylsykokoja ja kelaussuuntia sekä tarrat vaihtuvalla koodilla tai numerosarjalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä Print Worldiin, kun kaipaat laadukkaan tarroittamisen asiantuntijakumppania

Me Print Worldissa osaamme tarrojen valmistuksen. Kun yrityksesi tarvitsee mainostarroja tai -teippauksia, ole yhteydessä! Meiltä myös korkealaatuiset lattiatarrat.

Pyydä tarjous jo tänään!