Printworld

Myymälämateriaalit

Hyllypuhujat herättävät huomion

Hyllypuhuja, toiselta nimitykseltään hyllyvippa tai wobbler, on pieni, mutta tehokas keino saada myymälässä asioivan asiakkaan huomio. Sen avulla annat lisätietoa tuotteesta esimerkiksi myyntihyllyn reunassa. 

Kysy lisää

Hyllypuhujan ominaisuuksia

Hyllypuhujat saat aina haluamasi muotoisina ja kokoisina. Ne voivat olla joko vippajalan avulla hyllyn ulkopuolella heiluvia tai hyllyn reunalistaan kiinnitettäviä hintalappukaulureita.

Heiluviin hyllypuhujiin on saatavilla erilaisia vippajalkoja sekä kaksipuolinen teippi, joka kiinnittää hyllypuhujan myös ilman reunalistaa olevaan hyllyyn. Sen avulla hyllyppuhujan voi halutessaan kiinnittää myös muihin pystypintoihin.

Yleisimmät hyllypuhujan materiaalit ovat PP-muovi, kartonki tai PVC-muovi. Polypropeeni on PVC:tä vähemmän ympäristöä kuormittavaa.

Hyllypuhuja on helppo, edullinen ja tehokas keino korostaa haluttua tuotetta hyllyssä. Sen avulla kerrot asiakkaillesi esimerkiksi alkaneesta tarjouksesta tai teet näyttävän noston uutuudesta (“Tästä ilmoitimme!”).

Erikoisuutena saat meiltä myös kolmiulotteiset hyllypuhujat. Niissä painetun kartonki- tai muoviarkin tilalla on muotoonvalettu 3D-puhuja. 3D-suunnittelun ja muotin vaativampien alkuvalmistelujen vuoksi kolmiulotteisia hyllypuhujia valmistetaan vain suurissa erissä.

Pyydä tarjous

Hyllypuhujien avulla viestit tehokkaasti

Nimensä mukaisesti hyllypuhujan tarkoitus on puhutella hyllyjä tutkiskelevaa asiakasta. Sen vuoksi kannattaa käyttää hetki hyllypuhujan välittämän viestin suunnitteluun. Vaikka viesti on lyhyt, on se sitäkin tehokkaampi.

Hyllypuhuja yleensä auttaa asiakasta ostopäätöksen tekemisessä, vaikkei asiakas ajattele kiinnittävänsä huomiota siihen. Hyllypuhujien avulla saa näppärästi edistettyä tuote- ja kampanjaviestintää. Luonnollisesti ne myös lisäävät tuotteiden näkyvyyttä hyllyssä.

Tilaa nyt tyylikkäät ja kestävät hyllypuhujat meiltä! Toimitamme tilauksenne nopeasti, digipainettavat määrät jopa muutamassa päivässä. Autamme mielellämme myös hyllypuhujien suunnittelussa. Meiltä saat kaiken mainonnan materiaalin toiveidesi ja yrityksesi ilmeen mukaisina.

Miksi valita Print World

Me valmistamme ja toimitamme nopeasti kaikki korkealaatuiset mainonnan tuotteet sisä- ja ulkokäyttöön, kaikkialle Suomeen. Kun tarvitset kestäviä, kustomoituja painotuotteita, ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksenne tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet.

Meitä kiitellään usein siitä, että paneudumme tarkkaan asiakkaan mainonnan tarpeisiin, ehdotamme ja suunnittelemme. Voit olla varma, että teemme aina parhaamme, jotta saatte tehokkaat, toimivat ja korkealaatuiset mainostuotteet juuri omia tarpeitanne vastaamaan.

Tilaa meiltä näyttävä mainosratkaisu kaikkiin sisä- ja ulkotilaisuuksiin, kuten messuille, tapahtumiin ja kauppakeskuksiin. Meiltä saat aina myös kuljetus- ja asennuspalvelun sekä tietysti asiantuntevaa neuvontaa. Kysy lisää! Palvelemme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä