Printworld

Myymälämateriaalit

Lattiatarrat – Kestäviä ja tarkkatulosteisia

Lattiatarrat herättävät asiakkaittesi huomion tehokkaasti. Lattiatarra on kestävä ja tarkkatulosteinen katseenvangitsija, joka on helppo liimata minne tahansa sileälle alustalle. Lattiatarrat saat haluamallasi tulosteella, muodolla ja mitoilla. Ne pysyvät paikoillaan ja kestävät alustoilla, joilla kävellään runsaasti.

Kysy lisää

Lattiatarran lyömättömät ominaisuudet

Print World valmistaa tarpeesi mukaiset, kestävät ja tarkkatulosteiset lattiatarrat haluamasi kokoisina ja muotoisina.

Kaikissa lattiatarroissamme on paksu pintalaminointi, joka ehkäisee tehokkaasti liukastumista. Laminoinnin ansiosta lattiatarra myös kestää kovaa kulutusta vilkkaimmillakin kulkureiteillä. Tarra ei säikähdä myöskään lattian puhdistusta, sillä se on vedenkestävä.

Lattiatarra on monikäyttöinen myös muilla pinnoilla. Vahvan laminaatin ansiosta tarra on kestävä ja helppo liimata. Se myös irtoaa normaalitarroja helpommin. Lattiatarroilla on pinnoitettu mm. tapahtumien pöytälevyjä, sillä paksu laminaatti kestää kovaakin kulutusta ja toistuvaa puhdistusta.

Lattiatarra on edullinen ja näyttävä tapa tuoda kampanja esille. Sen avulla informoit tehokkaasti myymälöissä esimerkiksi turvaväleistä tai kampanjatarjouksista. Lattiatarra on mahdollista tehdä yksittäisenä tarrana tai usean tarran kokonaisuuksina, kuten lattiaopasteet.

Lattiatarra voidaan leikata haluttuun muotoon ja kokoon ja koska tarravuotia voidaan kätevästi myös yhdistää, sillä voidaan päällystää myös suuria aloja. Tarrat on mahdollista tehdä joko pysyvällä tai kevytliimaisella pohjakalvolla ja niihin painettava jälki on erittäin tarkka.

Lattiatarra on kestävä vaihtoehto ja ehkäisee liukastumista, sillä siinä on vahva liukastumisenestolaminaatti.

Tarvitsitpa lattiatarraa esimerkiksi mainontaan, huomio- tai varoitusteippaukseen, meiltä saat aina tarkoitukseesi sopivan.

Pyydä tarjous

Miksi valita Print World

Print World on kokenut lattiatarrojen valmistaja. Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista mainonnan materiaaleista. Autamme sinua miettimään, millainen lattiatarra olisi tarkoituksenmukaisin juuri sinun yrityksesi tarpeeseen. Meiltä saat myös muut teippaukset sekä laajan valikoiman muita, monipuolisia mainontamateriaaleja ja myymälämateriaaleja.

Lattiatarrojen lisäksi tarjoamme suurkuvatulosteita, teippauksia, opasteita, mainostelineitä sekä kaikkia perinteisiä painotuotteita ja -palveluita. Haluamme auttaa yritystäsi näkymään paremmin ulkomainonnan avulla.
Ota yhteyttä jo tänään!