Puh. 020 730 1630

Ympäristö­ystävälliset painomateriaalit

Previous slide
Next slide

Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja pyrimme tarjoamaan myös entistä enemmän luontoystävällisempiä materiaalivaihtoehtoja.

Puretex

Polyesteripohjainen, akryylivahvistettu kangas, jossa on saavutettu PVC:n kestävyys ja väritoisto ympäristöystävällisemmällä tavalla. Ei repeydy yhtä herkästi kuin useat vastaavat PVC-vapaat kankaat ja väri pysyy hyvin kiinni ilman halkeilua. Mattapinta toistaa värit tasaisesti ilman kiiltelyä. Materiaali n. 30% kevyempi kuin vastaava umpivinyyli.

Geomesh

Hyvin tuulta läpäisevä, PVC-vapaa tekstiiliverkko. Ympäristöystävällinen materiaali korvaamaan perinteistä PVC-Mesh reikävinyyliä. Kevyt, kestävä ja rypistymätön kangas. pakkaskesto ja käsiteltävyys talviolosuhteissa huomattavasti PVC:tä parempi. Painetaan ympäristöä säästävillä vesipohjaisilla väreillä ja materiaalin painojälki on syvä ja värikylläinen.

Decotex

Korkealaatuinen 100% polyesterikangas, joka sopii sekä ulkoettä sisäkäyttöön. Tarkan painojäljen ja hyvän väritoiston ansiosta soveltuu hyvin messu- ja näyttelytilojen kangastauluihin ja – anderoilleihin sekä valokuvaseiniin.

Lippukangas

Kevyt polyesterikangas lippuihin ja banderolleihin. Painojälki on 2-puolinen, väri läpipainetaan kankaan sisään, jolloin kuvio näkyyn taustapuolella peilikuvana.

Non-Woven Stitch

Huopamainen, 98% kierrätetystä polyesterikuidusta valmistettu, korkealaatuinen banderollikangas. Vahvistusompeleet tekevät kankaaseen hienoisen, persoonallisen struktuurikuvion. Täysin heijastamaton mattapinta.

Airmesh

Hyvin tuulta läpäisevä, kevyt polyesterikangas. Sopii esimerkisi lippuihin ja banderolleihin erityisen tuulisissa käyttökohteissa. Väri läpipainetaan kankaan sisään, joten painojälki on 2-puolinen ja kuvio näkyyn taustapuolella peilikuvana.

Dispa

100% kierrätettävä paperista valmistettu kevytlevy. Kerrosrakenteen ansiosta erittäin kevyt, mutta silti vahva ja vääntöjäykkä materiaali erilaisiin kyltteihin sisätiloissa. Pintana molemmin puolin kirkkaanvalkoinen painokartonki, johon saa ensiluokkaisen tarkan ja värikylläisen painojäljen.

Re-Board

Ympäristöystävällinen, 100% paperista valmistettu kierrätettävä kevytlevy. Kennorakenne tekee levystä jäykän ja kestävän. Sopii hyvin esittelymateriaalien valmistukseen, kuten messukalusteet ja -seinät, erilaiset telineet, jalustat, kyltit. Re-Boardin pinta on erityisesti suoratulostukseen soveltuva ja käsitelty kosteutta ja likaa hylkiväksi. Koska levy on paperista valmistettu, se on täysin kierrätettävä.

Ota yhteyttä